Tel.:
Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.
Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.

Co. van de het Staalstructuur van Hebeichangtong, Ltd.

20 jaar van communicatie torenontwerp en productieervaring
Verleen de uitvoerige professionele raadplegende diensten
Talloze communicatie dragers heeft gediend

Thuis

Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.

Co. van de het Staalstructuur van Hebeichangtong, Ltd dat in de geboortestad van de Toren van China wordt gevestigd, is een modern groot-schaal professioneel bedrijf dat driehoekige communicationtower, vier-hoek communicatie toren, kabeltoren, enig-buistoren, camouflage communicatie toren en de toren van de transmissielijn vervaardigt. het integreren het ontwerp, de vervaardiging en de marketing, annualproductioncapaciteit bereiken meer dan 30.000 ton.

Het bedrijf hangt altijd de bedrijfsstrategie aan van „overleeft door kwaliteit, ontwikkelt zich door krediet, verhogingsefficiency door wetenschapsandtechnology“, voer onophoudelijk technische transformatie, volledig productiemateriaal, betrouwbaar productieproces uit, keur de geavanceerde CNC productielijn van het hoekstaal, CNC bladproductielijn en divers ondersteunend materiaal goed. Het materiaal heeft een prima centrum van de ijzertoren stakeout, dat microcomputerlofting uitvoert, die de verwerkingskwaliteit waarborgt en een sterke waarborg voor productie verstrekt, wat kan aan de ontwerp en productievereisten van diverse types van torens en hulpkantoorstructuren volledig voldoen.
Onze producten van de staaltoren hebben goede reputatie van onze klanten, met inbegrip van de toren van China etc. gewonnen, mobiel China, China unicom, China elecom, het net van de Staat. Bovendien werden onze producten ook uitgevoerd naar vele landen en gebieden, met inbegrip van Zuidamerikaans, Afrika, Zuidoost-Azië en Ierland.

China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : ChangTong

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 200-500

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

2014, gevestigd Bedrijf. , Begonnen om allerlei de toren van staaltelecommunicatie te veroorzaken

2016, toevoegend twee productielijnen toe te schrijven aan breidt zich van de markten uit.

2018, ingaand de markt van overzee, produceerden onze producten jaarlijkse verkoop is over 10million.

2020, Uitbreidt ons verkoopteam voor het verstrekken van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de wereld.

2020, met de uitbreiding van verkoopschaal, is onze nieuwe productielijn gezet in gebruik, en de productiecapaciteit heeft verdubbeld.

2020, in de context van de globale epidemie van covid-19, wegens onze uitstekende productkwaliteit en kwaliteitsdienst, daalde ons verkoopvolume niet alleen niet.

2022, zullen wij opnieuw ons verkoopteam uitbreiden om meer gekwalificeerde producten aan klanten rond de wereld te verstrekken.

 

In de 10 jaar van regelmatige ontwikkeling van Co. van de het Staalstructuur van Hebei Changtong, Ltd, kunnen wij niet zonder de steun van de globale kopers doen. In de toekomst, zullen wij meer inspanningen leveren om onze producten en diensten goed te doen. Co. van de het Staalstructuur van Hebeichangtong, Ltd verheugt zich op het samenwerken met u!

 

China Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

bedrijfsdiensten

Kwaliteitscontrole

Aangezien een Chinese ISO9001 fabrikant van communicatie toren en transmissietoren verklaarde, hangen wij in ChangTong eerst het principe van kwaliteit aan. Aldus, hebben wij materiële aanwinst, productie, en kwaliteitscontrolesystemen gestandaardiseerd die hieronder gedetailleerd zijn

Grondstof

Wij verwerven materialen van het leiden van China ijzer en de staalleveranciers, zoals Ansteel en Tangsteel daarnaast, onze het gedragstest van het kwaliteitscontrolepersoneel aangaande alle materialen alvorens zij worden gekocht worden, zo slechts gekwalificeerde materialen gebruikt in productie

Productieprocedure

De werknemers bij elke stap van productie voeren kwaliteitscontroles uit, en wij hebben extra, gespecialiseerd QC personeel die de kwaliteit van elke deel en component tijdens productie controleren. De deze-stappen van inspectie helpen om de kwaliteit van al ChangTong-communicatie toren, en andere producttoren te waarborgen

Steekproeftoren

De ChangTongtorens worden vervaardigd overeenstemmend klantenspecificaties, zodat wij veel aandacht geven aan het verstrekken van nauwkeurige productiesteekproeven die de torenstructuur verzekeren, hoogte, die voldoet vermogen enz. de laden aan alle vereisten

Geëindigd - producten

Alvorens de fabriek, de radiotoren van ChangTong, enz. ontvangt te verlaten, een algemene inspectie van zowel product als verpakkingskwaliteit, om te verzekeren precies ontvangt u tot wat u, in uitstekende voorwaarde opdracht gaf

De dienst

Als communicatie toren en de de torenfabrikant en leverancier van de transmissielijn in China, ChangTong ZIJN geëngageerd aan concurrerend het aanbieden van de superieure kwaliteitsgeprijsde producten en dienst. Daarom wij een reeks maatregelen volgen om klantentevredenheid te bereiken, zoals hieronder gegeven

1 wij vervaardigen elk van onze naar maat gemaakte elektriciteitspyloon, communicatie toren, enz., volgens ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem ATANDARDS.

2 . De grondstoffen, de torendelen en de componenten worden gekocht volgens de eisen van cliënten, en alle materiaal en componenten zijn onlangs merk

3. om vlotte installatie te verzekeren, gebruiken wij hoogst geavanceerde productietechnologieën en het materiaal om de het externe ontwerp, de dwarsdoorsnede, het lassen kwaliteit, de afbuigingscoëfficiënt en zinklaag van elke torencomponent ervoor te zorgen is met verwante normen in overeenstemming.

4 . Wij gebruiken geavanceerde het testen instrumenten en technieken en controleren strikt de toepassing van onze anticorrosieve behandeling en andere speciale behandelingsprocessen.

5 . Wij voorzien een garantie tegen om het even welk die verlies door een probleem wordt veroorzaakt van materieel kwaliteit of productiegebrek, en zullen binnen 24 uren aan uw schriftelijk verslag van dergelijk probleem antwoorden

 

Bedrijfteam

 

Co. van de het Staalstructuur van Hebeichangtong, Ltd brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals Kerstmisdag organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.

 

Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.
Fu Zhao Village, Guang Chuan Town, Jing County, Hengshui-Stad, Hebei-Provincie
Tel.:86-0318-5201186
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit De Toren van het hoekstaal Leverancier. © 2021 - 2023 anglesteeltower.com. All Rights Reserved.